Site icon International Journalists

Ülkücülerden Yeniçağ yazarı İsrafil Kumbasar’a koronavirüs dayağı

Yeniçağ yazarlarından İsrafil Kürşat Kumbasar, yaptığı bir paylaşım yüzünden bir grup ülkücünün saldırısına uğradı. Pazar yerinde alış veriş yaptığı sırada saldırıya uğrayan Kumbasar’ı, 5-6 kişilik kalabalık bir grup tekme tokat darp etti. Kumbasar’ı darp edenlerden birinin ‘Devlet Bahçeli koronadan ölsün mü?’ demesi dikkat çekti.

İsrafil Kumbasar, “Şu Devlet Bahçeli’ye korona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu” paylaşımı yapmıştı.

ELDİVEN VE MASKE

Kanlar içinde kalan Kumbasar’ı öfkeli kalabalığın elinden pazarcılar ve çevredekiler kurtardı. Dayak atanların eldiven ve maske takması dikkat çekti.

‘BU YAKIŞIKLI KİM’

Öte yandan MHP’li milletvekili Erhan Akçay Kumbasar’ın kanlı fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak hakaretler savurdu. Akçay paylaşımında, “Bu yakışıklı(!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar” ifadelerini kullandı. Akçay tepkilere rağmen paylaşımını kaldırmadı.

‘ESKİ BAŞKAN DAYAK GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI’

Dayak görüntülerini de Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Ülkü Ocakları İstanbul İl eski Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabından paylaştı.

Saldırının Kumbasar’ın, “Şu Devlet Bahçeli’ye corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu” ifadelerinin ardından gerçekleştiği iddia edildi.

Kaynak: boldmedya.com

Exit mobile version