Site icon International Journalists

Seminer, Webinar ve Sunumlar

Proje Kodu: Kod: MM-2003

Amaç ve Kapsam:

Medya özgürlüğü ve fikir hürriyetini her fırsatta ve yolla anlatmaya çalışıyoruz. Bireysel diyalogların yanında, elden geldiğince uluslararası kurumlarla işbirliği çerçevesinde, insanları bilgilendirmeye çalışıyoruz. Özellikle son iki yıldır Corona kısıtlamaları sebebi ile yüz yüze programların yerini webinar türü sanal buluşmalar aldı. Bu durumu da bir engel görmek yerine, fırsata çevirecek şekilde çalışıyoruz.

Kriterler-İhtiyaçlar:

Birlikte çalışılacak kuruların ve irtibatlanılacak kişilerin tesbiti.

Hedeflenen kişilerle, belirlenen konular üzerinden görüşmelerin gerçekleştirilmesi, işbirliğinin sağlanması.

Seminer veya webinarın organizesi, duyurulması.

Programın gerçekleştirilmesi, kayıt altına alınması ve içeriğinin katılamayanlara ulaştırılması.

Zaman-Süreç:

Bu proje 2018 yılında başlatıldı ve devam ediyor. (Desteklenebilir durumda) Şimdiye kadar ECMP, Körber Vakfı, Wahrheitkampfer, Bedröhte Völker, IGFM, HRD, OTHERS, Verdi DJU, DJV ve Borseverein Deutsche für Busch.. ile birlikte programlar gerçekleştirildi.

Yöntem:

Uluslararası kurumlarla partner çalışmalar önceliğimiz.

Bu dönemde webinar türü sanal buluşmalar, maliyet getirmediği, daha kapsamlı bir alana ulaşılabildiği ve hızlı organize edilebildiği için tercih sebebimiz.

Maliyet:

Webinar çalışmaları için özel bir maliyet bulunmuyor.

Seminer veya konferans türü çalışmalar özel olarak maliyet çalışması gerektiriyor.

Açıklama:

“Bu projenin tamamına sponsor olabilirim” diyorsanız, support@internationaljournalists.org Mail adresine isim ve telefon numaranızı göndermeniz yeterli. Biz en kısa sürede size ulaşarak detaylı bilgilendirme yapacağız.

Bu projeye kısmi destek vermek istiyorsanız, aşağıdaki bağış metotlarından birini kullanabilirsiniz. Lütfen ‘Bağış’, ‘Donation’ veya ‘Spende’ şeklinde açıklama yazmayı unutmayınız. Bağışın sadece bu projede kullanılmasını istiyorsanız yanına proje kodunu da ilave etmeniz gerekiyor. Bağış makbuzumuzun size ulaştırılabilmesi için support@internationaljournalists.org Mail adresimize, İsim-soyisim, adres ve telefon bilgilerinizi göndermenizi istirham ederiz. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Exit mobile version