Site icon International Journalists

IJA Yıllık Üyeler Buluşması Gerçekleşti

International Journalists Association e.V. tarafından geleneksel olarak düzenlenen yıllık üyeler buluşması, 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirildi.

Türkiye’de yaşanan anti demokratik süreç sonrası ülkelerini terk etmek zorunda kalan gazeteciler, güzel bir bayram günü IJA çatısı altında düzenlenen buluşmada bir araya gelerek hasret giderdi.

Büyük katılımın olduğu buluşmada Avrupa’nın değişik ülkelerinden, 150’ye yakın IJA üyesi medya çalışanı bir araya geldi.

Aileleri ile birlikte 400’den fazla davetlinin iştirak ettiği organizasyon tam bir bayram şöleni havasında geçti. Sabah saatlerinde itibaren ‘Steinau Erlebnis Park’a akın eden IJA üyeleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülen ve katılımcılar tarafından kusursuz olarak tanımlanan organizasyonda gün boyu aileler, çocuklar ve üye gazeteciler için farklı ve özel etkinlikler düzenlendi.

Değişik mecralarda çalışan medya mensupları yeni projeler üzerinde görüşme imkânı bulurken, işsiz olan gazeteciler için de kariyer fırsatları konuşuldu. Ayrıca kişisel gayretlerle yürütülmeye çalışılan yayınlar için gelir fırsatları üzerine fikir teatisinde bulunuldu.

Bu arada IJA, üyelerini değişen medyaya hazırlamak için eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyor. Yıllık buluşmada, IJA uzmanlaşma eğitimlerine katılan meslektaşlarımıza sertifikaları verildi.

Etkinlik için teşekkür ve memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar IJA’nın bu organizasyonunun daha güzel günler için büyük ümit ışığı olduğunu söylediler.

Exit mobile version