Site icon International Journalists

IJA Akademi’den yeni bir eğitim daha: Canva

International Journalist Association Medya Akademisinin düzenlediği eğitim programları 2023 yılında da tüm hızıyla sürüyor. 2022 yılında video kurgu ve PhotoShop gibi eğitimlere imza atan IJA Akademi, 2023 yılına Canva eğitimi ile başlıyor.

Sosyal medya grafikleri, sunum, poster gibi pek çok görsel içeriğin oluşturulmasına olanak sağlayan bir grafik tasarım platformu olan Canva, profesyonel sosyal medya içerik üreticileri tarafından da sık kullanılıyor.

IJA Medya Akademisinin düzenlediği Canva eğitimi ile dijital içeriklerinizi çok daha pratik ve profesyonelce hazırlayıp görsel bir şölene dönüştürebilir, ürettiğiniz içerikleri tüm sosyal medya mecralarında birbirinden zengin ve çarpıcı görsellerle paylaşabilirsiniz.

Canva eğitimi ne zaman ve nerede?

Canva’yı profesyonel kullanan eğitmenlerce düzenlenecek eğitim online olacak. Altı oturumda 12 saatten oluşacak eğitim, 16-17-20 / 23-24-27 Ocak 2023 tarihlerinde ve 17:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıt için son başvuru tarihi ise 10 Ocak 2023.

Eğitim ücretli mi ve ön kayıt için şartlar neler?

IJA Akademinin katılımcılara sunduğu ücretsiz bir dijital içerik üretimi projesi olan Canva eğitimi için www.canva.com sayfasını ziyaret edip üye olmak yeterli. Üye olduktan sonra isterseniz web sayfası üzerinden veya tablet ve telefonunuzdan Canva uygulamasını indirip tasarıma başlayabilirsiniz.

Eğitim programına katılmak içinse ONLINE KAYIT FORMUnu eksiksiz şekilde doldurmanız yeterli!

Exit mobile version