Site icon International Journalists

Google Berlin’de çalışacak Türkçe Dil Yöneticisi arıyor

Minimum nitelikler: Türkçe-İngilizce çevirmen, dilbilimci, metin yazarı, yazar veya editör olarak deneyim. Eğilimleri belirlemek, iş açısından kritik kararları bildirmek ve verilerden bir hikaye anlatmak için verileri kullanma deneyimini yaşayın. Çok fonksiyonlu ekipler ve zaman dilimleri arasında çalışma deneyimi ile proje / program yönetimi, ortak / paydaş yönetimi deneyimi. Akıcı ve deyimsel Türkçe konuşma ve yazma becerisi.

Tercih edilen nitelikler: Yaratıcılık, yerelleştirme, gazetecilik, kamusal iletişim veya çevrimiçi pazarlama / reklamcılık endüstrisinde deneyim. Belirsizlik içinde gelişebilme, bağımsız çalışabilme ve projelerin yönünü çizebilme. İşletmelerde ve liderlik seviyelerinde birden fazla ve çeşitli paydaşları yönetebilme. Etkili iletişim / sunum becerileri.

İş hakkında: Google’ın misyonu, dünyadaki tüm bilgileri evrensel olarak erişilebilir ve kullanışlı hale getirmektir. Bunu İngilizce’deki ürünlerden çok daha fazla ciddiye alıyoruz. Bir Dil Yöneticisi olarak Google’ın uluslararası kullanıcılarımız için yararlı ve eğlenceli olmasını sağlamamıza yardımcı olacaksınız. Google, dünyayı daha iyi bir yer haline getiren ürünler ve hizmetler oluşturur ve gTech’in rolü, onları hayata geçirmeye yardımcı olmaktır. Güvenilir danışman ekiplerimiz müşterileri global olarak desteklemektedir. Çözümlerimiz, teknik becerimiz, ürün uzmanlığımız ve müşterilerimizin karmaşık ihtiyaçlarını tam olarak anlamamızdan kaynaklanmaktadır. Yanıt, benzersiz bir sorunu çözmek için ısmarlama bir çözüm veya Google genelinde ölçeklenebilecek yeni bir araç olsun, yaptığımız her şey müşterilerimizin Google ürünlerinin tüm potansiyelinden yararlanmasını sağlamayı amaçlamaktadır. GTech hakkında daha fazla bilgi edinmek için videomuza göz atın.

Sorumluluklar:
Google’ın ürünleri ve Türk kullanıcıları için anadil deneyimleri sağlamak üzere Pazarlama, Ürün ve Halkla İlişkiler ile Google Türk “pazara git” ekibinin kritik bir parçasını oluşturun.
Önceliklerini anlamak ve dil stratejisi ve küresel yerelleştirme hizmetleri hakkındaki güncellemeleri paylaşmak için yerel paydaşlarla düzenli olarak iletişim kurun.
Google için Türkçe dil yönergeleri ve stratejisi oluşturun ve geliştirin. Türk dili ile ilgili bilgileri yerel ve küresel ekiplerle paylaşın.
Türk dili kalitesi ve pazar ve kullanıcı ihtiyaçlarına ulaşmak için dilin nasıl kullanılacağı konusunda pazar ve kullanıcı beklentileri konusunda uzman düzeyinde bir anlayış geliştirmek. Türk teknoloji ve yerelleştirme endüstrisine katılın.
Google’ın çeviri ve inceleme satıcılarının, Google’ın dil standartlarına uygun yüksek kaliteli çeviriler sağladığından emin olun. Sorunları / eğilimleri belirlemek için tedarikçi ölçümlerini değerlendirin ve yerel satıcılarla iyileştirmeleri artırmak için ölçümleri kullanın.

Google’da, sadece farkı kabul etmiyoruz – onu kutluyoruz, destekliyoruz ve çalışanlarımızın, ürünlerimizin ve topluluğumuzun yararına çalışıyoruz. Google, fırsat eşitliği sunan bir işyeri olmaktan gurur duyar ve olumlu bir eylem işverenidir. Irk, renk, soy, din, cinsiyet, ulusal köken, cinsel yönelim, yaş, vatandaşlık, medeni durum, engellilik, cinsiyet kimliği veya çalışma statüsüne bakılmaksızın eşit istihdam fırsatına bağlıyız. Ayrıca, cezai geçmişlere bakılmaksızın, yasal gerekliliklerle tutarlı kalifiye başvuru sahiplerini dikkate alıyoruz.

Ayrıca bkz. Google’ın EEO Politikası ve EEO Yasadır. Konaklama gerektiren bir engeliniz veya özel gereksiniminiz varsa, lütfen bu formu doldurarak bize bildirin.

Başvuru sayfasına ulaşmak için tuklayın

Exit mobile version