Site icon International Journalists

IJA üyeleri ‘2023 Üyeler Buluşması’nda bir araya geldi

Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Norveç başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden IJA üyesi gazeteci ve medya çalışanları ‘2023 üyeler buluşması’nda bir araya geldi. Aileleri ile birlikte 534 davetlinin katıldığı buluşma bayram şenliğine dönüştü. Sabah saatlerinden itibaren ‘Steinau Erlebnis Park’a akın eden IJA üyeleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Kahvaltı ile başlayan buluşma bayramlaşmanın ardından sürpriz etkinliklerle devam etti. Hediye çekilişleri ve çocuklara bayram harçlıklarının da dağıtıldığı etkinlikte konuklara gün boyu çiğköfte, döner ve baklava gibi çeşitli ikramlar sunuldu. Gazeteci ve medya çalışanları uzun ve keyifli sohbetler yaparken, çocuklar farklı oyun alanlarında hoşça vakit geçirdi.

Geleneksel IJA üyeler buluşmasında konuklar, gazetecilerin sorunları ve çözüm yolları, medya konusundaki gelişmeler ve yeni projeler gibi konularda fikir alışverişinde bulundu.

Üyeler buluşmasına mevcut üyelerimizin yanında, yeni üyelerimiz ve Türkiye’de yaşanan hukuksuz süreç sonrası ülkelerini terk etmek zorunda kalan sürgün gazeteciler ve medya çalışanları da katıldı.

 

Exit mobile version