Site icon International Journalists

Frankfurt Kitap Fuarı

Proje Kodu: Kod: MM-2111

Amaç ve Kapsam:

Frankfurt kitap fuarı her yıl yüzün üzerinde ülkeden katılımla, 7bin civarında firmanın iştirak ettiği ve 300binden fazla kişinin ziyaret ettiği, alanında dünyanın en büyük fuarı. Her yıl dünyanın her tarafından gazeteci, yazar, akademisyen ve medya çalışanı trandler ve telif anlaşmaları ile sektörün geleceğini burada belirliyor. Biz de bu büyük organizasyonda kurduğumuz stand ile yer alarak, sektör temsilcileri, okurlar ve elit halk grupları ile iletişimde bulunuyoruz.

Kriterler-İhtiyaçlar:

16-20 m2 stand alanı ve ilgili malzemeleri,

5 gün boyunca görev yapacak asgari 3 adet, çift dilli personel (İngilizce ve Almanca)

Konsept ve bu konsepte uygun stand düzeni

Sürekli canlı yayın yapılacak şekilde oluşturulmuş alan düzenlemesi ve altyapısı

Broşür, katalog ve video çalışmaları

Stand izni, yayın izni, konferans izni, broşür dağıtım izni

Zaman-Süreç:

Bu proje 2021 yılında başlatıldı ve devam ediyor. (Desteklenebilir durumda)

Yöntem:

Fuar yönetiminden belirlenen miktarda ve talep edilen yerden stand kiralanıyor ve izinler alınıyor. Fuar konsepti belirlenip ona uygun tasarım ve materyaller hazırlanıyor. Yayın altyapısı hazırlanıp, belirlenen yayın görevlisi ile konuklar ve yayın akışı planlanıyor. Fuar katılımcıları ile diyalog, profesyonel sektör katılımcıları ile iletişim, konuklar ile yayınlar ve ziyaretçi bilgilendirmeleri gibi dört ayrı başlıkla iletişim-erişim yürütülüyor. Tüm faaliyetlerin sosyal medya vasıtası ile fuara gelemeyenlere duyurulması sağlanıyor.

Maliyet:

Fuar alanı ve izinler 12bin Euro

Stand, malzemeleri ve gereçler 5bin Euro

Video içerikleri, katalog, broşür vb ihtiyaçlar 3bin Euro

Stand personeli (5 gün 3 Kişi) 1500 Euro, Yayın personeli (5 gün 2 Kişi) 1000 Euro

Açıklama:

“Bu projenin tamamına sponsor olabilirim” diyorsanız, support@internationaljournalists.org Mail adresine isim ve telefon numaranızı göndermeniz yeterli. Biz en kısa sürede size ulaşarak detaylı bilgilendirme yapacağız.

Bu projeye kısmi destek vermek istiyorsanız, aşağıdaki bağış metotlarından birini kullanabilirsiniz. Lütfen ‘Bağış’, ‘Donation’ veya ‘Spende’ şeklinde açıklama yazmayı unutmayınız. Bağışın sadece bu projede kullanılmasını istiyorsanız yanına proje kodunu da ilave etmeniz gerekiyor. Bağış makbuzumuzun size ulaştırılabilmesi için support@internationaljournalists.org Mail adresimize, İsim-soyisim, adres ve telefon bilgilerinizi göndermenizi istirham ederiz. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Exit mobile version