Site icon International Journalists

Düsseldorf Medya Fuarına Katıldık

‘Daha iyi bir toplum için’ ana temalı Campfire Festival 2019 (Almanya Medya Buluşması) Düsseldorf’da gerçekleştirildi. Türkiye’de medyanın durumu, tutuklu gazeteciler ve yurtdışında yayın yapmaya çalışan meslektaşlarımız için görüşmeler yapmak üzere fuara katıldık.

Daha iyi bir toplumla ilgilenen herkes için en büyük Alman medya açık hava festivali 31 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Kamp Ateşi Festivali’nde, geleceğimiz hakkında, bir arada bulunmamız için çok önemli konular hakkında, mümkün olduğunca çok insanla konuşma hedef alındı.

Kamp Ateşi Festivali, dijital geleceği nasıl şekillendirmek istediğimiz sorusuyla ilgileniyor. Yaşamımız, çalışmalarımız, gelecekteki iletişimimiz, çevremizdeki tüm alanların dijital olarak infüze edilmesi durumunda nasıl olacak? Bizim için ne önemi var? Bizimle, ailelerimiz, dairelerimiz, şehirlerimiz, ülkemiz?

Kamp Ateşi Festivali’nde, bu sorulara cevaplar aranan 250 oturum gerçekleşti.

11bin civarında özel ziyaretçinin katıldığı kampı Correktiv önderliğinde Almanya’nın önde gelen medya kurumları, meslek sendikaları, üniversiteler, medya İçin fon sağlayan belediye, şirket ve vakıflar 3 yıldır düzenliyor.

Editör: Mustafa Kılıç

Exit mobile version