Site icon International Journalists

Demokrasi için Medya Etkinlikleri Devam Ediyor.İşte Takvim…

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi Programı (M4D) etkinlikleri devam ediyor.

Ankara’daki Basın Evi’nde deneyimli gazeteciler birikimlerini katılımcılara aktarıyor.

Buluşmalar ile gazeteciler arasında dayanışmanın artırılması, ağ kurulması ve deneyimlerin paylaşımı için ortam sağlanması hedefleniyor.

İşte önümüzdeki haftanın etkinlik takvimi:

Etkinlik Tarihi/Saati ve Etkinlik Detayları

11 Haziran 2019, 15:00 Sedat Bozkurt “Devlet, Siyaset ve Medya” atölyesi

13 Haziran 2019, 18:00 Mehmet Dülger ile “Demirel, Demokrasi ve Basın Anlayışı” konulu söyleşi

14 Haziran 2019, 18:00 Ömer Lütfü Avşar ile “Seçimlerin Hukuksal Boyutu” konulu söyleşi

19 Haziran 2019,  18:00 Oy ve Ötesi ve Teyit.org ile yerel seçim söyleşisi

20 Haziran 2019, 18:00 Ünsal Ünlü ile “Medyanın Dönüşümü” konulu söyleşi

23 Haziran 2019, 19:00 “İstanbul Yerel Seçimi İzleme”

27 Haziran 2019, 18:00 Semra Topçu ile “Türkiye’de Gazeteci Olarak İşsiz Kalmak” konulu söyleşi

Etkinliklere katılım için önceden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Peki etkinliğe kimler katılıyor? İşte tam listesi:

SEMRA TOPÇU

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümünden 1993 yılında mezun oldu. TRT, Flash Tv, ETV, Halk Tv kanallarında muhabir, haber ve program sunuculuğu, Haber Müdürlüğü görevlerinde buldu. Aynı zamanda Halk TV’de sabah yayınlanan “Güne Başlarken”, “Gündem Özel”, “İktidar Satrancı”, “Doğruya Doğru” isimli programları hazırlayıp sundu.

ÜNSAL ÜNLÜ

1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. TRT, NTV ve Habertürk’te muhabirlik, editörlük ve Ankara Temsilciliği gibi görevler üstlenen Ünlü, 2015 yılından beri bağımsız medya alanında çalışıyor. “Patronsuz” adlı internet yayınıyla günde ortalama 70 bin izleyiciye ulaşan Ünsal Ünlü, birçok gazetecilik ödülünün sahibi.

MEHMET DÜLGER

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi, Cenevre Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Paris Üniversitesi Şehircilik Enstitüsü’nde eğitim alan Dülger, Başbakanlık Baş müşaviri, Antalya Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı. Galatasaray Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak eğitim veren Dülger, Fransız VICAT Çimento Şirketi’nin Türkiye temsilcisi ve BAŞTAŞ ve Konya Çimento Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Başkanıdır.

SEDAT BOZKURT

Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Günaydın, ANKA haber Ajansı, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl ve TV8’de çeşitli görevlerde bulundu. ATV Ankara Haber Müdürlüğü yaptıktan sonra Birgün ve The New Anatolian’da çalıştı. Bilkent ve Gazi Üniversiteleri’nde öğretim görevlisi olarak ders veren Bozkurt, FOX TV Ankara Temsilciliği görevinde bulundu. Halen Halk TV’de program yapmaktadır.

ÖMER LÜTFÜ AVŞAR

1983 yılında kayıt olduğu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1989 yılında mezun olduktan sonra askerlik vazifesini takiben, Ankara Barosu’nda stajını tamamlamıştır, kazanmış olduğu hakimlik sınavı sonrası memuriyet atamasından istifa edip, Ankara Barosu’na bağlı serbest avukatlık yapmaya başlamıştır. 30 Ağustos 1992 tarihinden itibaren kurucusu olduğu Avşar Hukuk Bürosu’nda diğer meslektaşlarıyla birlikte çalışmaktadır.

Kaynak:sivildusun.net

Exit mobile version