Site icon International Journalists

Almanya Medya Buluşması (Campfxire Festivali)

Proje Kodu: Kod: MM-2208

Amaç ve Kapsam:

Almanya’nın Düselldorf şehrinde, her yıl yaz aylarında 5 gün süren, kapsamlı bir medya buluşması gerçekleşiyor. Burada medyanın geleceği değişik seminer ve konferanslarla müzakere edilirken, sektörün problemleri konuşulup medya özgürlüğü temelinde programlar gerçekleştiriliyor. Medya kurumlarının kurdukları çadır ve standlarla seyirci ve okurları kadar, gelecekte çalışanı olacak genç iletişimcilerle buluşması sağlanıyor. Biz de dernek olarak burada kurduğumuz çadır-stand ile dernek faaliyetlerimizi anlatmayı, sektör içinde iletişimizi artırmayı, gelecek trandleri önceden gözlemleyerek partner mecralarımıza aktarmayı hedefliyoruz.

Kriterler-İhtiyaçlar:

16-20 m2 stand alanı ve ilgili malzemeleri,

5 gün boyunca görev yapacak asgari 3 adet, çift dilli personel (İngilizce ve Almanca)

Konsept ve bu konsepte uygun stand düzeni

Sürekli canlı yayın yapılacak şekilde oluşturulmuş alan düzenlemesi ve altyapısı

Broşür, katalog ve video çalışmaları

Zaman-Süreç:

Bu proje 2021 yılında Corona tedbirleri kapsamında organizasyonun iptali sebebi ile gerçekleştirilemedi. 2022 yılında başlatılacak. (Desteklenebilir durumda)

Yöntem:

Fuar yönetiminden belirlenen miktarda ve talep edilen yerden stand kiralanıyor ve izinler alınıyor. Fuar konsepti belirlenip ona uygun tasarım ve materyaller hazırlanıyor. Yayın altyapısı hazırlanıp, belirlenen yayın görevlisi ile konuklar ve yayın akışı planlanıyor. Fuar katılımcıları ile diyalog, profesyonel sektör katılımcıları ile iletişim, konuklar ile yayınlar ve ziyaretçi bilgilendirmeleri gibi dört ayrı başlıkla iletişim-erişim yürütülüyor. Tüm faaliyetlerin sosyal medya vasıtası ile fuara gelemeyenlere duyurulması sağlanıyor.

Maliyet:

Fuar alanı ve izinler 5bin Euro

Stand, malzemeleri ve gereçler 3bin Euro

Video içerikleri, katalog, broşür vb ihtiyaçlar 3bin Euro

Stand personeli (5 gün 3 Kişi) 1500 Euro, Yayın personeli (5 gün 2 Kişi) 1000 Euro

Açıklama:

“Bu projenin tamamına sponsor olabilirim” diyorsanız, support@internationaljournalists.org Mail adresine isim ve telefon numaranızı göndermeniz yeterli. Biz en kısa sürede size ulaşarak detaylı bilgilendirme yapacağız.

Bu projeye kısmi destek vermek istiyorsanız, aşağıdaki bağış metotlarından birini kullanabilirsiniz. Lütfen ‘Bağış’, ‘Donation’ veya ‘Spende’ şeklinde açıklama yazmayı unutmayınız. Bağışın sadece bu projede kullanılmasını istiyorsanız yanına proje kodunu da ilave etmeniz gerekiyor. Bağış makbuzumuzun size ulaştırılabilmesi için support@internationaljournalists.org Mail adresimize, İsim-soyisim, adres ve telefon bilgilerinizi göndermenizi istirham ederiz. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Exit mobile version