Site icon International Journalists

Ahmet Takan’a saldırı

Korkusuz Gazetesi yazarı Ahmet Takan, akşam saatlerinde evinin önünde saldırıya uğradı.

Saldırgan gazeteci Takan’a arkadan gelerek bacağına sopayla vurdu. Yeniçağ gazetesine konuşan gazeteci-yazar Takan, “Slogan atarak yaklaşan saldırganı fark ettiğimde elimdeki çantayla kendimi korudum. Çanta sayesinde sadece bacağıma vurabildi. Daha sonra uzaklaştı. Daha sonra en yakın hastaneye giderek tedavi oldum. Karakolda bir kez daha ifade verdim” dedi. Takan’ın saldırı sonrasında yapılan tedavisinde bacağındaki kaslarda ezikler meydana geldiği anlaşıldı.  



Takan’a gerçekleştirilen saldırıdan saatler önce MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın, Takan’la ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Büyükataman, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarından “Ahmet Takan isimli boş muhabbet erbabından başka herkes görmüş ve anlamıştır ki Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli her beşer gibi hastalanmış ve başarılı bir tedavi sürecinin ardından görevinin başına geri dönmüştür” ifadelerine yer vermişti.  

Saldırının ardından Takan Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Evimin önünde güpegündüz uğradığım kahpece saldırı sonrasında telefonum parçalandı.Bana ulaşan, ulaşamayan tüm dostlarıma sevenlerime çok teşekkür ediyorum. Dönüş yapamıyorum. Gayet iyiyim!. Doğruları yazmaya devam edeceğim. Ölene kadar ATATÜRK ve Hasan Tahsin’in izinden ayrılmayacağım.”

Exit mobile version