Site icon International Journalists

Açıkhava Eylemleri

Proje Kodu: Kod: MM-1911

Amaç ve Kapsam:

Medya özgürlüğü ve fikir hürriyeti için açıkhava eylemleri düzenliyoruz. Başta dernek üyelrimiz olmak üzere, sesimizin ulaştığı tüm gönüllülerin katılımı ile, başta kalabalık meydanlar olmak üzere, dikkat çekmeyeye ve farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu eylemlerimizi başta sosyal medya üzerinden olmak üzere daha fazla insana ulaştırmaya çalışıyoruz. İlk başta Türkiye özelinde başladığımız bu eylemler, diğer ülkeler ve partnerlerin katılımı ile genişlemeye devam ediyor.

Kriterler-İhtiyaçlar:

Konsept belirlenmesi. Buna uygun pankart, döviz, broşür vb materyaller.

Yer ve zamanın belirlenmesi. Devlet kurumlarından gerekli izinlerin alınması.

Gönüllü katılımcılar organizasyonu ve bunların ulaşım, beslenme gibi ihtiyaçları.

Basın ile iletişim, açıklamalar ve lobi çalışmaları.

Zaman-Süreç:

Bu proje 2019 yılı sonunda başlatıldı ve devam ediyor. (Başvurulabilir ve desteklenebilir durumda)

Yöntem:

Kanuni, barışçıl eylem metodu ile üyelerin aktivizminin sağlanması. Medya ile diyaloğun geliştirilerek eylemin amacına uygun şekilde geniş halk kesimlerine duyurulması sağlanıyor. Bu tür etkinlikler derneğimizin organizasyon kabiliyetini de ortaya çıkarmış oluyor.

Maliyet:

Ulaşım, nakliye, konaklama vb ihtiyaçlar yaklaşık 2bin Euro.

Pankart, döviz, afiş, flama, broşür vb. İhtiyaçlar 4bin Euro.

Beslenme, sağlık tedbirleri, güvenlik vb. Hazırlıklar bin Euro.

Açıklama:

“Bu projenin tamamına sponsor olabilirim” diyorsanız, support@internationaljournalists.org Mail adresine isim ve telefon numaranızı göndermeniz yeterli. Biz en kısa sürede size ulaşarak detaylı bilgilendirme yapacağız.

Bu projeye kısmi destek vermek istiyorsanız, aşağıdaki bağış metotlarından birini kullanabilirsiniz. Lütfen ‘Bağış’, ‘Donation’ veya ‘Spende’ şeklinde açıklama yazmayı unutmayınız. Bağışın sadece bu projede kullanılmasını istiyorsanız yanına proje kodunu da ilave etmeniz gerekiyor. Bağış makbuzumuzun size ulaştırılabilmesi için support@internationaljournalists.org Mail adresimize, İsim-soyisim, adres ve telefon bilgilerinizi göndermenizi istirham ederiz. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Exit mobile version